For you Khalis!






Kepada saudaraku bujang lapok. Aherherher. Hi Khalis. Hi. Assalammualaikum. Aku nak update entry kali ni, pasal kau. Nak bagi kau semangat sikit. Yelah, hidup ni banyak ujian dan rintangan yang perlu kita lalui kan? Kau sabar okay? Aku tahu, memang susah, sakit, aku senang jelah cakap gitu sebab aku tak kena. Memang, aku try letak diri aku kat tempat kau. Aku tahu cemana rasa nya. Kalau aku jadi kau pun, aku sakit, aku amek keputusan yang sama. 

Tapi aku tahu, aku kena teruskan jugak perjalanan hidup aku yang masih jauh ni. Macam tu jugak dengan diri kau. Kan Khalis sayang? Hahah! Even aku baru rapat dengan kau masa Degree ni, tapi aku tahu kau macam mana. Yelah siapa tak kenal kau, memang akan cakap kau sombong. Macam aku dulu. Kahkahkah. Tapi since dah kenal kau, lain weh. Totally lain. Kita boleh jadi kamceng, satu kepala gituuu. Kan kan kan? Selesa berkawan dengan kau.

Okay berbalik kepada topic tadi, aku nak kau kuat. Banyak lagi dugaan hidup ni. Aku nak kau tempuh dengan sabar dan kuat. Jangan give up. Pesanan dari penaja ni pun utk diri aku jugak. Aku pun nak ingatkan untuk diri aku sendiri jugak. Kau masih ada kawan kawan, adik beradik, sedara, dan blablabalabala. Kan? Tempuh benda ni dengan senyuman, okay? Kalau ada apa apa masalah, share dengan kitaorg. Janganlah pendam sendiri sendiri. Taknak lah macam tu. Eh? Nanti sakit sorang sorang pun tak best jugak. Nanti tak dapat focus study. Tau?

So, sekarang ni, focus study, look forward. I bet your mom pun taknak tengok kau sedih, taknak tengok kau give up. Kan? So yeah. Kuatkan semangat Khalis! Fighting! 

xoxo

No comments: